NOUTATI DIN LUMEA BIO!


Schimba-ti modul in care te gandesti la sanatatea ta

Cei ce utilizeaza medicina occidentala au vazut pentru multa vreme sanatatea proprie ca pe ceva pe care ei il pot administra, mai degraba decat ceva care este afectat de tot ceea ce ei fac. La urma urmei, ar putea parea mult mai usor unora doar sa inghita o pilula pentru a obtine o alinare decat sa isi examineze stilul propriu de viata si sa faca schimbari permanente. Poate ca este mai usor, dar nu in mod necesar si cel mai bine pentru a te ingriji de sanatatea proprie.



Potrivit Centrelor pentru Controlul Bolilor, aproximativ 50% dintre noi, daca nu si mai mult, iau un medicament pe reteta in oricare luna a anului, un procentaj ce a sporit de-a lungul ultimei decade. De fapt industria farmaceutica este atat de mare, numai americanii au cheltuit mai mult de 234 de miliarde $ pe medicamente luate pe reteta in 2008. Iar romanii consuma in medie 70 de euro/cap de locuitor pe medicamente. Este vizibil faptul ca am ajuns sa credem ca pilulele sunt solutia pentru toate problemele de sanatate care ii afecteaza.

Acest lucru nu este surprinzator. De exemplu, majoritatea cititorilor Viataverdeviu stiu deja ca alimentatia saraca in elemente nutritive si obiceiurile privitoare la exercitiile fizice au facut ca diabetul sa iasa de sub control in mai toate tarile .Si odata diagnosticati, sunt oamenii vindecati de aceasta boala? Nu, ci le sunt date medicamente pentru a-i ajuta sa administreze boala. Li se dau chestii precum Nateglidine pentru a forta corpul sa elibereze insulina, sau Metformin pentru a face ca trupul sa devina mai sensibil la insulina. Desigur, pacientilor li se mai spune despre moduri in care sa aiba grija de diabetul lor si prin dieta si exercitii, dar aceste abordari sunt adesea secundare fata de solutiile prin medicatie.

Nu exista solutii de moment cand e vorba de sanatate

Poate ca se ajunge ca pacientii sa isi regandeasca modul in care ei se gandesc la sanatatea lor. In loc de a decide sa ia imediat medicamente si sa ia in considerare solutii farmaceutice ca raspunsul suprem, pacientii ar dori sa priveasca la modul general la stilul lor de viata si sa examineze alegerile pe care ei le pot face pentru a rezolva ei insisi problema. In cazul de mai sus, de ce sa nu faci o schimbare completa a stilului de viata inainte de a recurge la medicamente? Mike Adams insusi a explicat cum poate fi vindecat diabetul – complet rasturnat – prin efectuarea a cateva schimbari. Nici una dintre sugestiile lui nu implica luarea vreunei pilule. In loc de asta, ele implica schimbarea stilului de viata prin dieta, exercitiu si chiar expunerea un pic la soare.

Deci nu, nu exista nici o solutie usoara si rapida. Oamenii care doar aleg sa ia medicamente si continua sa isi traiasca vietile asa cum au facut pana atunci, cu toate obiceiurile proaste, in cele din urma se vor confrunta cu probleme medicale chiar mai mari. Cati oameni au avut un triplu bypass dar nu si-au schimbat obiceiurile alimentare si s-au confruntat cu inca o solutie chirurgicala in cativa ani? Este mai bine pentru oameni ca in loc de aceasta, sa isi regandeasca perspectivele despre sanatatea lor si sa faca schimbari permanente pe care sa nu le regrete niciodata.

....................................................................................................................................................................

Intareste si mentine-ti sanatatea cu Omega3, Ulei de somon si Ulei din ficat de rechin
Se spune ca pestele nu ar trebui sa lipseasca de la nicio masa. Poate ca e putin prea mult sa-l consumi de 3 ori pe zi, dar, macar o data pe saptamana ar trebui sa te bucuri de acest aliment minunat!
Pestele si fructele de mare contin proteine, aminoacizi, vitamine, si, cel mai important este continutul de Omega 3. Pestele este hrana creierului, ideala pentru toate varstele, datorita continutului scazut de grasimi.



Exista riscul ca, in curand, pestele sa fie o “rara avis”, o delicatesa. Tot mai multe colonii marine sunt afectate de incalzirea globala. Cresterea temperaturii aerului si a apei sunt doar cateva dintre cauzele, care duc la scaderea populatiei acvatice.

Life Care vine in ajutorul tau si iti aduce in fiecare zi cantitatea necesara de Omega3 . In felul acesta tu iti mentii echilibrul organismului, fara sa fie nevoie sa cumperi peste.
Cantitatea tot mai mare solicitata de pietele din lumea-ntreaga a dus la pescuitul abundent, chiar si in zone sau perioade interzise, fapt ce a determinat scaderea sau, chiar, disparitia unor specii acvative.
Si pestii au nevoie de o perioada de inmultire intr-un mediu prielnic, si ei au un ciclu, ca o poveste.
Life Impulse Salmon Oil te ajuta sa tii pasul, iar Life Impulse Omega 3 Fish Oil are grija de sistemul tau cardiovascular!
Intareste si mentine-ti sanatatea cu suplimentele Life Impulse!

Krauter®- O noua fata a traditiei!



Noutati


In anul 2012, brandul va parcurge o perioada de rebranding (“schimbare la fata”) si consolidare, tocmai pentru a comunica mai bine cu dumneavoastra, cei care indragiti si folositi cu incredere minunatele produse Krauter®, pentru a reusi sa va faca familiare toate beneficiile extraordinare pentru sanatate de care va puteti bucura.