"Viata e o calatorie spre implinirea personala"



Fundatia are ca scop propus sustinerea vietii si a potentialului uman, in concordanta cu motto-ul „Viata este o calatorie spre implinirea personala”.
  Eu ce ma fac cand sunt mare? 
       Iata o intrebare pe care foarte multi copii si-o pun si la care foarte putini gasesc uneori raspuns. Au atat de multe optiuni si vremurile in care traim le ofera atatea tentatii, incat ignora lucrurile esentiale. Trebuie sa gaseasca acel lucru care le place si atunci, aproape fara sa-si dea seama, vor deveni creativi si isi vor construi cu pasiune un viitor stralucitor. Noi trebuie sa-i ajutam sa-l gaseasca, iar daca l-au gasit sa-si urmeze drumul. Asta face BIO Camp, construieste si sustine vise. Tu ce vrei sa faci, stai deoparte sau ne dai o mana de ajutor?



AU FOST SELECTATI COPIII DIN JUDETUL ARAD PENTRU BIOCAMP 2012! 
Cei cinci talentati din judetul Arad sunt copii cu varsta intre 13 si 17 ani, care si-au dovedit performanta si au trecut de preselectia pe judet, urmand sa se confrunte cu copiii din celalalte regiuni. Sa facem cunostinta cu ei si sa le uram mult succes!
1.Covaci Moise- 13 ani- canto-Club Abc Music
2.Dileva Joseph- 13 ani- matematica- Sc. Gen. Fratii Neuman
3.Dragos Madalina-17 ani- arhitectura-Lic. Arta "S. Dragoi"
4.Lerint Paul-12 ani-matematica-Lic. Pedagogic "D. Tichindeal"
5.Mihai Mara-13 ani-fizica si natatie-Lic. Pedagogic "D.Tichindeal"

Doresc sa aduc multumiri persoanelor care s-au implicat cu mult suflet si ne-au ajutat sa gasim acesti copii care realemente merita sa fie sustinuti: familiei Moldovan, fondatori Club Music Abc, dnei. director Padurean Maria si dnei. prof. Tocaciu Violeta de la Lic. Pedagogic, dnei. director Tudoran Marinela de la Liceul de Arta, dlui. Remus Tanase, presedinte Anatecor.